Kaitalampi

Reaaliaikaiset lämpötilat Kaitalammen rannalla Espoossa

Kaitalampi on noin 1200m pitkä ja keskimäärin 100m leveä. Alla Suomen Ympäristökeskuksen vuonna 2008 tekemä laaja selvitys Kaitalammen veden laadusta ja ympäristöstä. Kaitalammen vesi on erittäin puhdasta, koska alueella ei ole sitä kuormittavia päästöjä, myöskään sinilevää ei ole havaittu lammen vedessä. Uintipaikan ylläpitäjä on Helsingin kaupungin Liikuntavirasto, joka onkin parantanut Kaitalammen uintiolosuhteita entistä paremmiksi huomioiden ryhmämme avovesiuimareiden toiveet hienosti.

Uintipaikan ylläpitäjä on Helsingin kaupungin Liikuntavirasto, joka onkin parantanut Kaitalammen uintiolosuhteita entistä paremmiksi huomioiden ryhmämme avovesiuimareiden toiveet hienosti.

 
 

 

 

Klikkaa tästä saadaksesi graafiset tiedot viimeisen kuukauden ajalta FoxerIoT:n kautta.

Kaitalampi on noin 1200m pitkä ja keskimäärin 100m leveä erämaalampi Pohjois-Espoossa. Kaitalammen vesi on erittäin puhdasta, koska alueella ei ole sitä kuormittavia päästöjä, myöskään sinilevää ei ole havaittu lammen vedessä. Uintipaikan ylläpitäjä on Helsingin kaupungin Liikuntatoimi. Kaitalampi Open Water puolestaan on suurin Suomessa toimiva avovesiuimareiden yhteisö, johon kuuluu jo lähes 2000 avovesiuinnista innostunutta harrastajaa. Lisätietoa ryhmästä löytyy yhteisön sivuilta: https://kaitalampi-open-water.webnode.fi

 

Connected Finland Oy on suomalainen esineiden internet -yhtiö, jonka käyttämä Sigfox-teknologia on langatonta, vain vähän virtaa kuluttavaa ja pitkäkantoista mahdollistaen suurienkin laitemäärien liittämisen verkkoon helposti ja edullisesti. Connected Finland rakentaa, operoi ja kehittää Sigfox -verkkoa Suomessa ja Virossa. Yhtiön verkko kattaa jo lähes 90% Suomen väestöstä.Tällä hetkellä Sigfox -verkkoja löytyy jo 75 maasta ja teknologiaa käyttävät laitteet toimivat saumattomasti kaikissa Sigfox-verkoissa ympäri maailman.