Yrityksille

Maksimoi IoT:n mahdollisuudet Sigfoxin avulla

Sigfox-teknologia on esineiden internetin tarpeisiin kehitetty, erittäin yksinkertainen ja energiatehokas viestintäratkaisu. Tarjoamme IoT-laitteet, liittymät ja palvelukerroksen ratkaisuja edullisimmilla kokonaiskustannuksilla. Mahdollistamme täysin uusien käyttökohteiden toteutuksen ja pystymme herättämään henkiin sellaisetkin hankkeet, jotka on jo kertaalleen haudattu liian korkeiden kustannusten takia.

Sigfox ei ole suunniteltu vain yksittäisten liiketoimintavertikaalien ehdoilla, vaan sitä käytetään menestyksekkäästi monissa eri liiketoiminnoissa. Suuret kansainväliset toimijat ovat myös löytäneet teknologiamme, meihin luottavat muun muassa jo Securitas/Verisure, Bosch, Airbus ja Total.

Kustannussäästöt

Avullamme organisaatiosi voi säästää kustannuksissaan virtaviivaistamalla liiketoimintaprosesseja ja poistamalla turhia työvaiheita, esimerkiksi erilaisten mittareiden manuaalinen lukeminen ja niiden korvaaminen internetiin kytketyillä mittareilla. Tämä voi tarkoittaa myös vaikkapa hävikin vähentämistä toimitusten online-seurannalla tai aiempaa tarkempaa lämmönsäätöä paremman monitoroinnin ansiosta ja säästöjä energiakuluissa.

Omaisuuden hallinta (Asset Management)

Yrityksillä on usein suuri määrä omaisuutta ilman tarkkaa seurantaa. Tyypillisesti tämä johtuu seurannan järjestämiseen liittyvistä kustannuksista ja aiheutuva hävikki ja / tai prosessitehottomuus hyväksytään ”pienempänä pahana”. Aktiiviseurannan järjestäminen Sigfox-teknologian avulla on murto-osa perinteisten järjestelmien kustannuksista ja hävikin pienentämisen ohella ajantasaisella seurannalla saavutetaan usein myös merkittäviä prosessisäästöjä.

Ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi

Liiketoimintoja ja käytäntöjä ohjataan usein tiedon sijasta tottumuksella. Epätarkka ja karkea tieto voi pahimmillaan tuottaa ylimääräisiä kustannuksia. Connected Finlandin ratkaisuiden avulla asiakkaamme saavat helposti ja edullisesti tarkkaa ja ajankohtaista tietoa prosessiensa tueksi. Tarjoamme ratkaisuja esimerkiksi kiinteistöjen energiankäytön optimoimiseksi, betonin kovettumisen seurantaan ja maaperän olosuhdetietoja viljelypäätösten ajoitukseen.

Myynnin kasvattaminen

Datan sanotaan olevan uusi öljy, sillä tarkan ja ajantasaisen tiedon avulla on mahdollista niin kasvattaa myyntiä kuin parantaa asiakaskokemustakin ja siksi datan kerääminen ei saisi kustantaa enemmän kuin se tuottaa. Connected Finlandin ratkaisuiden avulla on mahdollista esimerkiksi varmistaa kotiin toimitettavan ruoan kylmäkuljetusketjun aukottomuus, hälyttää vesivahingon tai tulipalon sattuessa, mitata ja säätää toimiston sisäilmastoa tai todistaa mittausdatan avulla rakenteiden pitkäaikainen laatu.